На Донбасі третю добу поспіль зберігається “тиша”

4 лютого на Донбасі окупаційні війська РФ жодного разу не порушили режим припинення вогню. Обстріли не фіксуються з 3 лютого. Наші захисники продовжують контролювати ситуацію в районі проведення ООС.

На Донбасі зберігається “тиша”
На Донбасі зберігається “тиша” Фото з відкритих джерел

"За минулу добу, 4 лютого, і станом на 7 годину ранку (5 лютого — ред.) поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", — йдеться в пресцентру штабу операції Об’єднаних сил

Об этом сообщает Компромат

У штабі додали, що українські військові продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії РФ.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації", — зазначили у пресцентрі штабу ООС.

Читайте також інші схожі новини:

  • Міністр оборони України Олексій Резніков під час свого виступу у Верховній Раді повідомив про російську загрозу. Він заявив, що біля кордону нашої держави перебуває 93,4 тисячі російських військових. Вони можуть бути залучені в разі ескалації.
  • Пізніше держсекретар США Ентоні Блінкен закликав Росію відвести війська від кордону з Україною та обрати шлях деескалації. Він також наголосив, що Сполучені Штати Америки не можуть ризикувати, щоб повторився сценарій 2014 року.
  • Видання Financial Times вважає, що за допомогою безпрецедентного поширення даних розвідки Сполучених Штатів Америки про приготування Москви до повномасштабного нападу на Україну, Байден зміг переконати НАТО у реальності російської загрози.
  • Голова делегації Росії на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Костянтин Гаврилов заявив, що Росія дасть “військову відсіч”, якщо НАТО продовжить наступати на “хворі точки”.
  • Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що у разі повномасштабного вторгнення Росії в України вистачить зброї для відсічі.
  • Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє про підготовку операції спецслужб РФ. Під час неї будуть проведені провокації проти військових Росії, щоб звинуватити в цьому Україну.
Читати також:
США передали нові пікапи для українських прикордонників
Поділитись
Автор: Володимир Садиков

Источник: Russian Post