Раша — бізнес на крові та його адепти в Україні

«… Де Твої гроші — там твоє серце», — переконує Євангеліє від Матвія. Та нинішня війна рф проти України, поставила під сумнів навіть цю біблійну істину. Бо чи є взагалі серце у тих, хто бомбить дитячі будинки, гвалтує немовлят і стареньких, розстрілює беззбройних мирних українців, попередньо зав’язавши їм руки? І це роблять рашистські солдати. Та з ними ситуація в цілому зрозуміла: вороги, зазомбовані, їм наказав вбивати українців їхній божевільний фюрер. Тому що ху@йло. Терорист. І держава їхня є терористичною. Але…

Як відомо, значною ресурсною підтримкою воєнної неспровокованої агресії рф проти України і українців є саме економічна складова. 
І ситуація в цій царині загалом така: економіка країни-агресора рф зазнала відчутного санкційного удару, але економічна потуга рашистського агресора поки що не зруйнувана. 
І наблизити таке економічне руйнування рф, як не дивно, не дозволяє доволі широка підтримка населення України. При чому, багато хто серед українців навіть це не підозрює. Бо представники країни агресора рф, рашистський бізнес, і головне, клієнти рашистських інтернет-сервісів з числа українських підприємців свідомо віддавали і досі віддають (?!) частину прибутку, себто грошей, які їм сплачують українські споживачі — саме в бюджет країни агресора!!!
Втім, досить інтриги, перейдемо до конкретики!

Значні кошти українці відправляють до рф, не підозрюючи цього, коли отримують цілком корисні, мирні послуги. Скажімо, відвідують такі цілком легальні процедури, як масаж.

Якщо промоніторити через пошуковик Google послуги масажу, скажімо, набравши в пошуковому рядку слова:

Масаж Оболонь

то другою текстовою відповіддю є, така собі, студія масажу ZK. Або ZK MASSAGE.

Що це за ZK? Чому знов фігурує літера, яку кремлівський фюрер і його поплічники обрали для символізації вторгнення в Україну?

Стривайте! А може то все маячня? І журналісти дещо «перебділи»? Може, пов’язувати цілком мирну послугу масажу у Києві на Оболоні, мешканці якої (кияни-оболонці) зазнали руйнувань, поранень і смертей від безжальної рашистської орди, це є наслідок дещо хворої уяви? Чи варто у будь-якій літері Z бачити рашистську присутність. Тим більше, що в назвах ZK, ZK масаж фігурує і «К».

Що ж, розберемося докладніше, а для цього гуглимо далі.

Виявляється, мережу студій масажу, що в пошуковику Гугл рекламується, як ZK (ZK massage), тривалий час масштабує, розкручує, підтримує через механізми в Інтернет саме російська компанія.

Yclients

Ось її штаб-квартира в Москві.

І таких студій масажу ZK, які рекламуються московською компанією Yclients, не одна.

Є декілька в Києві : на Печерську, Оболоні.

Успішно працює студія масажу ZK на Софійській Борщагівці Київської області. https://www.youtube.com/embed/_yBbwfS3Xyw?feature=oembed https://www.youtube.com/embed/_tWc-XBQdj0?feature=oembed

Також добряче розвинулася мережа масажних студій ZK MASSAGE в Дніпрі.

З дніпровського Інстаграму стає зрозуміло, що zk — це, виявляється, здорово красіво.

Ну не могли ж рашистські специ з московської компанії Yclients порадити українським масажистам зі студії масажу ZK щось тупе і нахабне на зразок Zеленский Конец!

Автори не закликають українців і українок геть забути про такі корисні і потрібні процедури як масаж. Наші громадяни повинні бути і здоровими, і гарними. І під час війни. І після Перемоги. Та чи наблизить нашу Перемогу над країною агресором рф саме співпраця таких українських бізнесів з російськими компаніями та сервісами як Yclients, які, очевидно, сплачують податки та збори саме в рф? (А потім ці гроші виплачуються рашистським військовим для підтримання агресії і вбивства українських громадян).

То чи відчуває керівництво мережі масажних студій ZK massage свою частку економічної відповідальності за вбивство рашистами громадян України? Це ж яким треба бути цинічним, щоб платити в країну агресорку рф гроші українських клієнтів?

Очевидно, не відчуває, бо й дотепер для реклами свого бізнесу «ZK MASSAGE» використовує сайт yclients.com рашистської контори Yclients.

Чи варто підтримувати ворога економічно, користуючись його послугами, сайтами, сервісами тощо?

P. S. Чи не ризикують українці довіряючи свої контактні дані мережі студій ZK MASSAGE, що через московський сервіс Yclients їхня особиста інформація опиниться десь в офісах ФСБ, ГРУ чи СВР в москві?

Марічка Удайська, журналістка