Є підстави вважати, що секретарка Зеленського була присутня на всіх секретних нарадах



Секретар президента України Володимира Зеленського та дружина скандально відомого заступника міністра МВС Олександра Гогілашвіллі Марія Левченко виявилася навіть не оформленою в Офісі глави держави.

Об этом сообщает Компромат СНГ


Про це повідомляє видання Цензор.НЕТ.


“У воюючій країні особа, яка більшу частину часу проводить біля президента, може навіть не числитися в штаті Офісу президента? Як вона взагалі на режимний об’єкт щодня входить? Чому я роблю такий висновок? Я просто не знайшла декларацій Левченка, тільки її чоловіка Гогілашвілі, який у МВС за останній рік заробив 800 тисяч, у жовтні щось продав автомобільній компанії за півмільйона, а потім у тій же компанії купив автомобіль за ціною, нижчою від ринкової. Але ця угода у декларації заступника міністра внутрішніх справ не головне. Головне там те, що його дружина отримала зарплатню не лише у 2018 році, а й за 2020 рік (та-да-да-дам!!!!) у студії "Квартал 95", — написала журналістка видання Тетяна Ніколаєнко.


За інформацією ZN.UA, робоче місце Марії Левченко перебуває не за межами кабінету глави держави, а безпосередньо у ньому. Відповідно, людина, яку навіть не оформили в ОПУ, мала і має можливість бути присутньою на всіх стратегічно найважливіших нарадах та переговорах президента України. У тому числі й щодо затримання “Вагнерівців”. А якщо згадати про російське громадянство її чоловіка Олександра Гогілашвілі, який останніми днями став героєм новин, де він принижує та ображає рядових поліцейських, то ситуація, що склалася, не піддається поясненню.


Як зазначає ZN.UA, можна пред’являти багато претензій до Гогілашвілі та Левченко, але головне питання: в Україні взагалі є СБУ та її голова Баканов зокрема? Як міг пройти перевірку Служби щодо призначення на посаду заступника міністра МВС громадянин РФ? Як поруч із президентом могла бути секретар без допуску? Чи не настав час перейменувати СБУ в СБЗ, перестати країні на неї розраховувати і перевести на баланс 95 кварталу?


Напередодні в мережі з’явилося відео, на якому показана сварка Гогілашвілі з поліцейськими. На відео заступник міністра не стримується у висловлюваннях та загрожує правоохоронцю, що знайомство з ним «приємним не буде».


Глава МВС заявив, що підлеглий буде усунений від роботи на час дисциплінарного розслідування. Згодом прокоментував відео і сам Гогілашвілі. Свою реакцію він назвав «емоційною» та заявив, що підтримує рішення про своє усунення.


«Аргумент»

Источник: Инсайдер РУ